Site icon Müzikonair

Yine Olmadı Cinemaximum!

Özcan Beylan’ın sinemaport.com da yayınlanan Cinemaximum Instagram hesabının başarısız canlı yayın haberinden sonra önceki gün Cinemaximum yine bir canlı yayın faciası yaşadı.

No name bir kadın sunucunun moderatörlüğünde gerçekleşen canlı yayına Caner Özyurtlu katıldı. 1000 kişinin izlediğini gören no name kadın sunucu haberimizin etkisinde kalıp rekor kırdıklarını düşünüp mutlu oldu ama acı olay Cinemaximum canlı yayınını bitiren Caner Özyurtlar hemen yaklaşık 1 dakika sonra kendi sayfasında canlı yayın açtı ve 3 dakika içerisinde 10.000 kişiye ulaştı. Kendi yayınına takipçilerini rasgele alan Caner sürekli aynı eleştiriye maruz kaldı. İnsanlar Cinemaximum’un no name kadın moderatörü samimiyetsiz buldu.

Cinemaximum Yönetimini Tebrik Ediyoruz!

Dün yayınladığımız haberin sonrasında çok iyi organize olan Cinemaximum yönetimi belli ki yaklaşık 500 çalışanını örgütlemiş hepsi canlı yayına katıldı. Ayrıca ünlü isimlerinde canlı yayına katılmasını sağlayan yönetim bu çalışmayla da istediği başarıyı alamadı.

Cinemaximum yönetimine vereceğimiz tek tavsiye sadeceon.com gibi sitelerde canlı yayını izlenme feyki satılıyor bu tarz sitelerden yüzbinlerce izleyici satın alabilir ve bu başarısız çalışmayı ancak bu şekilde kurtarabilir.

Kaynak: Sinemaport’tan okumak için tıklayın

Exit mobile version