Müzikonair Ezhel’in Cumhurbaşkanına Hakaret Ettiği İddia Edilen Freestyle’ının Perde Arkası Aralanıyor | Müzikonair
MüzikMüzik HaberÖzel

Ezhel’in Cumhurbaşkanına Hakaret Ettiği İddia Edilen Freestyle’ının Perde Arkası Aralanıyor

| MÜZİK ONAIR ÖZEL HABER |

Rap müziğin son dönemde en çok dikkat çeken isimlerinden Ezhel, dün yayınladığı protest freestyle’ı ile kafaları karıştırdı. Bir yandan Türkiye’deki siyasetçilere gönderme yaparak sosyal medyada siyasetçileri bile ayağa kaldıran Ezhel, sonrasında yaptığı paylaşımla kaos yarattı.

Ezhel, Instagram hikayesinden paylaştığı freestyle performansında “Okuma yazma bilmeyen Bakan” sözleriyle Binali Yıldırım’a gönderme yaptığı şeklindeki yorumları beraberinde getirdi. Aynı zamanda son dönemde Türkiye’deki ekonomik sıkıntıya da değinen Ezhel, videonun sonunda “Bu dünya sana da kalmayacak, fuck you Mr. E.” dedi. Ezhel’in bu son sözünde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kast ettiği şeklinde yorumların ardı arkası kesilmedi. Ezhel, bu sözleriyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

İlgili Haber: Ezhel’den Tepki Çeken Küfürlü Paylaşım

EZHEL’DEN UCUZ REKLAM ÇALIŞMASI!

Gelen tepkilerin ardından ünlü Rapçi, başka birisini kast ettiğini öne süren bir açıklama yayınladı. Instagram hikayesinden “Yaşayan en kötü Rapçi Mistah E.R.D.’yi disslediğini (gönderme yaptığını)” belirtti. Ancak yabancı bir Rapçiyle Türkiye’nin sorunlarıyla dissleyemeceği göz önüne alındığında Ezhel’in tüm bunları prim yapmak ve gündeme gelmek için söylediği yönünde eleştiriler yapıldı.

Protest Rap’i ile bütün gazetecileri ve bazı siyasetçileri ayağa kaldırarak sosyal medyada geniş yankı uyandıran Ezhel’in başarısız reklam çalışması, bunu önceden planlamış olabileceğini düşündürdü. Ezhel gibi Rap dünyasında güçlü bir yere sahip olan bir ismin böyle ucuz bir reklam yoluna gitmesi ve bir akım başlatacakken geri adım atması “Ezhel korktu mu?”, “Ezhel neden geri vites yaptı?” gibi soruları beraberinde getirdi.

Son dönemde şarkılarıyla eskisi kadar gündemde yer almayan Ezhel’in Cumhurbaşkanına ve siyasilere gönderme yaparak reklam yapması ise müzik dünyasında tartışma yarattı.

SANAT DÜNYASI NE TEPKİ VERECEK?

Şarkılarında zaman zaman küfürlü sözler kullanan Ezhel’in Cumhurbaşkanına hakarete varan imalarda bulunması karşısında müzik dünyasından gelecek tepkiler merak konusu oldu.

MÜZİK ONAIR HAREKETE GEÇTİ

Müzik Onair, Ezhel’in Cumhurbaşkanına hakareti ima eden bu freestyle çalışmasının ardından konunun takipçisi olacağını ve gerekirse suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Ezhel’in bu tavırlarının ardından Müzik Onair olarak yetkililere sesleniyor ve Ezhel hakkında Cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyoruz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu