Müzikonair Işın Karaca: Arabesk Trendinin Sebebi Benim | Müzikonair
MüzikMüzik Haber

Işın Karaca: Arabesk Trendinin Sebebi Benim

Işın Karaca Sabah'tan İlker Gezici'ye verdiği röportajda müzik sektörüne dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Karaca, ''Arabesk furyasını ben başlattım, bu trendin sebebi benim'' ifadesiyle dikkat çekti.

Işın Karaca Sabah’tan İlker Gezici’ye verdiği röportajda müzik sektörüne dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Karaca, ”Arabesk furyasını ben başlattım, bu trendin sebebi benim” ifadesiyle dikkat çekti.

‘Arabesk Trendinin Sebebi Benim’

Işın Karaca verdiği röportajda kariyeri ve müzik yaşantısına ilişkin merak edilen soruları cevapladı. Son dönemde ”Sen Affetsen Ben Affetmem” şarkısını söyleyen Gülşen ve Aleyna Tilki ile ilgili soruya da çarpıcı bir yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, ”12 yıl önce arabesk albümleri yaptığım zaman önce kimse yüzüne bakmıyordu. Bazı kişilerin ‘Ben arabesk söylemem, dinlemem’ dediği talihsiz açıklamaları olmuştu. Sonra arabesk albümleriyle 3 yıl üst üste en çok satan albümlere sahip oldum. Çok bıçak sırtı bir işti. Bu kadar batıya dönük olan bir sanatçının arabesk söylemesi tuhaf karşılanıyordu. Biz bunu yaptığımız dönemde millet pop müziği adı altında arabesk yapıyordu. Arabesk furyasını ben başlattım, bu trendin sebebi benim. Ben başladım arkamdan bir sürü insan geldi. Bu dönemi hatırlattığım için kendimle gurur duyuyorum.” dedi.

‘Bu Piyasada Herkes Olmamalı’

Merve Boluğur’un albüm yapacağını açıklaması üzerine ‘Bir sen eksiktin güzel kız’ çıkışıyla gündeme gelen Karaca, o sözlerin hatırlatılması ile ilgili de şöyle konuştu;

”Kim neyle bağdaştırmak istiyorsa öyle yapsın. Şarkı söylemek müzik yapmak o kadar kolay bir şey değil. Her önüne çıkan şarkı söylememeli. Bu piyasada herkes olmamalı. Zaten çıkanları da görüyoruz. Girdikleri gibi çıkıyorlar.”

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu