Müzikonair Sevim Alan: Nihat Doğan’ın Oturduğu Koltuğu Bile Acıyıp Verdim | Müzikonair
GündemSosyalVitrin

Sevim Alan: Nihat Doğan’ın Oturduğu Koltuğu Bile Acıyıp Verdim

Sevim Alan ile ortak olarak güzellik merkezi şubesi için 5 milyon TL harcadığını söyleyen Nihat Doğan, şubeyi zarara uğradığı için geri verdiğini söylemişti. Marka sahibi Sevim Alan, Nihat Doğan'ın 5 milyon TL olan franchising bedelini ödemediğini, vergi usulsüzlükleri yaparak kendisini tehdit ettiğini belirtmişti. Sevim Alan, kanıtları Instagram hesabında paylaştı. 

Sevim Alan ile ortak olarak güzellik merkezi şubesi için 5 milyon TL harcadığını söyleyen Nihat Doğan, şubeyi zarara uğradığı için geri verdiğini söylemişti. Marka sahibi Sevim Alan, Nihat Doğan’ın 5 milyon TL olan franchising bedelini ödemediğini, vergi usulsüzlükleri yaparak kendisini tehdit ettiğini belirtmişti. Sevim Alan, kanıtları Instagram hesabında paylaştı.

“Herkes öğrensin gerçeği” diyen Sevim Alan, avukatı ile olan konuşmalarını yayınladı. Konuşmalarda, avukatı Fatih Turan’a Nihat Doğan’ın kendisine hiç ödeme yapmadığını söylediği görüldü. Alan, ayrıca kendi yaptığı ödemeleri de dekont kanıtları ile birlikte yayınladı. Sevim Alan, Nihat Doğan’ın Bahar Candan’ın annesi ile olan videosunu izlediğini anlatarak, “Sen nasıl bir sapıksın, karaktersin. Evinde oturduğun koltuk bile benim dükkanımdan giden koltuk. Sen kimi karşına alıyorsun?” ifadelerini kullandı.

“Siz kimsiniz de benim paramı ödememek için haber yaptırıyorsunuz?” diyen Alan, cümlelerinde şu sözlere yer verdi: “Kimseye acıdığımda sonuç böyle olmamıştı. Ben sizin bahsi geçen rakamlarınızı bağış yapıyorum zavallılar. Tek hatam şu ki beni uyardılar. Ama acıdım ya oyunculara, oyun bitti” Sevim Alan, avukatı tarafından da bir açıklama yayınladı:

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu