MüzikMüzik Haber

Cemre Kemer’den Hepsi Çıkışı: Beni ‘Kötü Kız’ Olarak Görüyorlar

Bir döneme damga vuran "Hepsi" grubunun şarkıcıları arasında neler oluyor? Grubun üyelerinden Cemre Kemer, son yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Hepsi Grubu’nun üyesi Cemre Kemer, geçtiğimiz günlerde Etiler Akmerkez’de görüntülendi. Son dönemde grup üyeleri ve kendisi hakkında sosyal medyada yapılan yorumlara dair açıklamalarda bulunan Kemer, insanların kendisini “kötü kız” olarak gördüğünü söyledi.

Kemer, konuyla ilgili olarak şunları dile getirdi: “Hiçbir şey söylemek istemiyorum. İnsanlar, biz bu olayları köpürtüyoruz zannediyor. Ancak, genellikle birimizin single çıkarma zamanı geldiğinde bu tartışmalar ortaya çıkıyor. Aramızdan biri dayanamayıp cevap veriyor ve olay kendi kendine büyüyor. Ben durumu sonradan fark ediyorum ama kabak hep bana patlıyor. Hiçbir şey söylemeyeyim diyorum, ama beni aralarındaki en kötü kız olarak görüyorlar, ‘Her şey bunun yüzünden’ gibi yorumlar yapılıyor. Aslında güzel bir belgesel yapmayı planlıyorduk, ancak Gülçin tarafı istemedi. Sevenlerimize güzel bir anı bırakmak istiyordum.”

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu