MüzikMüzik HaberVitrin

Sibel Can’dan Eleştirelere Yanıt: Aksini Söyleseydim İnandırıcı Olacak Mıydı?

Sanatçı Sibel Can, “Benim dışımda hiç kimse güvende değil” şeklinde yaptığı açıklamanın ardından gelen eleştiriler üzerine yazılı bir açıklama yaptı.

Sanatçı Sibel Can, “Benim dışımda hiç kimse güvende değil” şeklinde yaptığı açıklamanın ardından gelen eleştiriler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Ben bir sanatçı olarak, toplu taşıma kullanmıyorum, konserlere koskoca ekiplerle hareket ediyorum ve her daim planlı ve programlı bir hayatım var. ‘Güvendeyim’ ifadesinin karşılığı budur. Bunun aksini söyleseydim, inandırıcı ve samimi olacak mıydı?”

Sibel Can, açıklamalarının manipüle edilerek farklı anlamlar yüklenmesinin kimseye bir fayda sağlamayacağını belirtti. “Manipüle ederek, söylenilen ve anlatılmak istenen şeyi başka anlamlar yükleyerek servis etmek hiç kimseye bir şey kazandırmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda çocuklar ve gençler üzerinden yaşanan travmatik olaylardan dolayı toplumun hassasiyetinin arttığına dikkat çeken sanatçı, bu durumu çok iyi anladığını vurguladı: “Son zamanlarda çocuklar ve gençler üzerinden yaşadığımız travmatik olaylardan dolayı milletçe hassasiyetimiz en üst noktada, bunu çok iyi anlıyorum.”

Bir kadın, bir sanatçı ve bir anne olarak toplumsal konulara duyarlılığının bilindiğini ifade eden Sibel Can, “Hele ki çocuklara ve gençlere olan duyarlılığım herkesçe malumdur. Saf kötülüğe karşı, hepimizin, herkesin dili sevgi olmalıdır” dedi.

Son olarak, gerçekler ve samimi duygular üzerinden iletişime devam edeceğini belirten Sibel Can, “Umarım kadın ve çocuk şiddeti son bulur ve adalet yerini bulur!” temennisinde bulundu.

Sibel Can Açıklama

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu