MüzikMüzik Haber

İzzet Yıldızhan’ın İzmir Sahnesinde Talihsiz Kaza: Lazer Cihazı Ceketini Yaktı!

İzmir'de bir otelde sahne alan İzzet Yıldızhan, bozulan lazer cihazının altında kaldı. Ünlü türkücünün ceketi alev aldı.

İzzet Yıldızhan, İzmir sahnesinde unutulmaz anlar yaşadı. Düğünlerin aranan isimlerinden biri olan, 9 çocuk babası ünlü türkücü, İzmir’deki bir otelde sahne aldı. Sahne performansı sırasında,  talihsiz bir olay yaşandı. Bozulan lazer cihazının altında kalan İzzet Yıldızhan’ın ceketi alev aldı.

Ceketin tutuşmasıyla birlikte sahnede bir anda dumanlar yükseldi. Ne olduğunu anlamakta zorlanan Yıldızhan, buna rağmen şarkısını söylemeyi bırakmadı ve performansını tamamladı.

ŞARKISINI BİTİRDİKTEN SONRA ARA VERDİ

Profesyonelliğinden ödün vermeyen sanatçı, şarkıyı bitirdikten sonra kısa bir ara vermek zorunda kaldı. Kuliste sırtına buz tedavisi uygulandıktan sonra, yeni bir ceket giyerek sahneye geri döndü.

“YANDIM” DİYE ESPRİ YAPTI

Magazin Şenliği’nde yer alan habere göre; yaşadığı bu olayla ilgili konuşan Yıldızhan, esprili bir dille, “Bu lazeri bir daha düğünlerde kullanmasınlar, yandım. Ceketin parasını kimden alacağız şimdi?” ifadelerini kullandı ve bu sözleriyle izleyicileri güldürdü.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu