MüzikMüzik Haber

Ünlülerin Yoksul Geçmişleri…

Bir zamanlar evi bile olmayan ama şimdi milyonlarca dolara hükmeden ünlülerin yoksul geçmişleri… Demek ki bazen gerçekten başarmak için inanmak ve mücadele etmek gerekiyor.

Gidecek yeri olmayan Jennifer Lopez  6 ay boyunca stüdyoda yaşamış.

Jennifer Lopez arrives at the MTV Video Music Awards at The Forum on Sunday, Aug. 24, 2014, in Inglewood, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

İbrahim Tatlıses babası cezaevindeyken Şanlıurfa’da bir mağarada doğdu ve bir süre orada yaşadılar. Bu zamana kadar su, leblebi satıcılığı, inşaat demirciliği gibi birçok ağır işte çalışmıştır.

1

İzmir’in gecekondu semtlerinden birinde yaşayan fakir bir ailenin kızı Yıldız Tilbe… Evlerinde ne elektrik varmış, ne televizyon, ne de buzdolabı. Derslerini mum ışığında ya da gaz lambasında çalışırlarmış.

yıldız-tilbe

Fakir bir ailenin kızı olan ve hayatını kazanmak için konfeksiyon işçisi olarak çalışan Ebru Gündeş’in hayatı sesinin güzelliğini fark eden bir tanıdığı sayesinde değişti.

ebru1

Steve Jobs: Üniversite yıllarında evsiz olan Steve Jobs yemek yiyecek parayı cola şişelerini çöplerden toplayıp da geri vererek biriktiriyormuş.

SteveJobs

Halle Berry:Oyuncu olmak için gittiği Chicago’da para kazanana kadar evsiz kalmış.

Halle-Berry

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu