Müzikonair 2023 Yılının En Kötüleri | Müzikonair
MüzikMüzik Haber

2023 Yılının En Kötüleri

Acısıyla, tatlısıyla geride kalan 2023 yılına dair hafızalardan silinmeyecek magazin olaylarıyla gündeme gelen isimleri sizler için derledik...

Acısıyla, tatlısıyla geride kalan 2023 yılına dair hafızalardan silinmeyecek magazin olaylarıyla gündeme gelen isimleri sizler için derledik;

Aleyna Tilki’nin Küfürlü İsyanı

Sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile sahnelerinin engellendiğini söyleyen Aleyna Tilki, ”Bu sektörün a… koyayım” demişti. Ünlü şarkıcı  “Benim ölmemi istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar” diye isyan etmişti. Yaşanan olay sonrası Aleyna Tilki’nin menajeri Haluk Şentürk durumu yalanlayan bir açıklama yayımlamıştı.

Bebeleri Pistten Alalım Çıkışı

Hadise, 2023 yılında pek çok haberle gündeme gelmiş olsa da en çok durduk yere ‘Bebeleri pistten alalım’ sözleriyle polemik yaratmaya çalışmasıyla haber olmuştu.

Murat Dalkılıç ve Aşk Hayatı

Müzik kariyerinden çok yaşadığı aşklarla gündeme gelen Murat Dalkılıç, Merve Boluğur ile olan evliliğinin ardından birçok ünlü isimle ilişki yaşamıştı. Bu isimler arasında Hande Erçel, Sitare Akbaş, Çağla Boz gibi isimler de yer alıyor. Ancak Murat Dalkılıç’ın son aşkını Londra’da buldu. Murat Dalkılıç, Sinan Akçıl’ın da eski sevgilisi olduğu bilinen Eda San ile aşk yaşıyor. Hatta mazideki aşkı öğrenen Murat Dalkılıç, Sinan Akçıl’ı arayıp ”Ne olur konuşma” sözleriyle yalvarmış.

Sefo ve Çakal’In Gece Kulübü Kavgası

Bir türlü yıldızları barışmayan rapçiler Sefo ile Çakal’ın bir gece kulübünde karşılaştıkları ve iki tarafın arkadaşlarının da dahil olmasıyla kavga ettikleri iddia edilmişti. Geçtiğimiz Eylül ayında yaşanan kavgaya dair görüntüler pek çok eleştiri almıştı.

Reymen’in Ödülünü Çöpe Atması

Pantene Altın Kelebek Ödülleri sırasında sosyal medya hesabından eski ödülünü çöpe atan Reynmen, magazin masalarında epeyce eleştirilmişti. Ödüllerin hakkaniyetli verilmediğine dair bir açıklama da yapan fenomen ”Madem öyle önceden neden ödülü aldın?” sorularını sordurmuştu.

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu