Evliliğe Hazır Değilim Diyen Kutsi Evlendi -
MüzikMüzik Haber

Evliliğe Hazır Değilim Diyen Kutsi Evlendi

Kutsi, dört aylık sevgilisi Sibel Ülker ile evlendi.

Sekiz yıl ilişki yaşadığı Feyza Çıpa’dan “Evliliğe hazır değilim” diyerek ayrılan Kutsi, dört aylık sevgilisi Sibel Ülker ile sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

Ünlü şarkıcı Kutsi, ‘Benim Adım Melek’ dizisinde çocuk oyuncu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’le gözlerden uzak aşk yaşıyordu. Dört aydır beraber olan ikilinin bugün Gaziantep’te evlendiği öğrenildi.

İkilinin nikahını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin kıydı. Sibel Ülker’in Kutsi ile yer aldığı fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması aşkı ortaya çıkarmıştı.

Kutsi, uğruna ilk eşinden boşandığı Feyza Çıpa ile 2020 yılında ayrılmıştı. Çıpa, ayrılığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuş ve “Kutsi ile yollarımızı ayırdık. Bundan sonraki süreçte adımın onunla aynı cümlede geçmesini dahi istemiyorum ve basın mensubu arkadaşlarıma bu konuda gösterecekleri saygı için şimdiden teşekkür ediyorum” demişti.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı.

Web yayıncılığının tek gelir kaynağı web sitesindeki reklamlardır. Bu nedenle bize destek olun ve reklam engelleyici uygulamanızı web sitemiz için durdurun. Size söz veriyoruz. Çok fazla reklam göstermeyeceğiz. Hassasiyetiniz için teşekkürler, Keyifli okumalar :)