Rafet El Roman'ın Tiny House İsyanı: Köpek Kulubesinden Hallice Daire Parası Kadar! -
GündemSosyal

Rafet El Roman’ın Tiny House İsyanı: Köpek Kulubesinden Hallice Daire Parası Kadar!

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, kalitesiz tiny house'lara bir ev parası isteyeceklerini ve rant elde edeceklerini söyledi.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta yaşanan art arda 7.7 ve 7.6’lık depremler 10 ilde büyük yıkımlara yol açtı. Enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, bir yandan da bölgede geçici/ kalıcı konut arayışı devam ediyor. Şarkıcı Rafet El Roman da bölgede başlayan fırsatçılığa dikkat çekti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü şarkıcı, kalitesiz tiny house’lara bir ev parası isteyeceklerini ve rant elde edeceklerini söyledi.

Rafet El Roman şu ifadelere yer verdi;

”Hadi bakalım 100 m2 araziye milyonlar isteme köpek kulübesinden hallice 5. sınıf ‘tiny house’lara ev parası istemeler başlasın. Çoğu gecekondu gibi niye yabancı ülkelerdeki kalitede yapılamıyor mu? 2-3 senedir bakıyorum almaya değer kalitede bir şey bulamıyorum. Bu saatten sonra daire parası kadar neredeyse rant ”

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı.

Web yayıncılığının tek gelir kaynağı web sitesindeki reklamlardır. Bu nedenle bize destek olun ve reklam engelleyici uygulamanızı web sitemiz için durdurun. Size söz veriyoruz. Çok fazla reklam göstermeyeceğiz. Hassasiyetiniz için teşekkürler, Keyifli okumalar :)