Müzikonair 2022 Başarı ve Kariyer Ödülleri Sahiplerini Buldu | Müzikonair
GündemSosyal

2022 Başarı ve Kariyer Ödülleri Sahiplerini Buldu

2022 Başarı ve Kariyer Ödül Töreni iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi.

Bordo Plastik ana sponsorluğunda, Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer ile Ratel Medya Kurucu Ortakları Hakan Başak ve Soner Zorluoğlu ortak organizatörlüğünde düzenlenen 2022 Başarı ve Kariyer Ödül Töreni iş, sanat, medya ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi.

Daha önce Uluslararası Elmas Ödülleri, Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri, Kariyer ve Teknoloji Ödülleri’ni başarılı bir şekilde organize eden, Türkiye ve uluslararası alanda başarılı marka ve isimleri bir araya getiren Luna Medya ve Ratel Medya yine muhteşem bir organizasyon düzenledi.

Her organizasyonuyla fark yaratan Luna Medya ve Ratel Medya iş ve kariyer etkinlikleri kapsamında başarılı isimleri bir araya getirmek amacıyla 2022 Başarı ve Kariyer Ödül Töreni’ni düzenledi. DoubleTree By Hilton Topkapı’da düzenlenen muhteşem gala gecesinin sunuculuğunu Demet Şener ve Murat Serezli yaptı. Demet Şener ve Murat Serezli’nin eğlenceli sunumlarıyla sektörüne yön veren marka ve isimlerle birlikte medya ve sanat dünyasının önemli isimleri de gecede yer aldı. Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları, Kardeşlerim oyuncuları, O Kız oyuncuları, Erkan Petekkaya, Mansur Ark, Davut Güloğlu, Nevra Serezli, Çağla Şimşek, Nez, Recep Usta, Nagihan Karadere, Dilan Polat gibi birçok ünlü isim ödüllerini aldı.

Türkiye ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödül aldığı gecede Türk pop müziğinin güçlü sesi ve söz yazarı Deniz Seki şarkıları davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Yılın en iyilerinin ödül aldığı 2022 Başarı ve Kariyer Ödül Töreni’nde, ödüllerini alan isimler başarılı sunucu Ezgi Aşık’a kırmızı halı röportajlarıyla yıl boyu yaptıkları çalışmaları ve gelecek projelerini anlattı.

Ödül Kategorileri:

Bir Küçük Gün Işığı – Yılın Dizisi

O Kız – Yılın Drama Dizisi

Kardeşlerim – Yılın Drama Dizisi

Erkan Petekkaya – Yılın Erkek Dizi Oyuncusu

Nevra Serezli – Meslek Onur Ödülü

Mansur Ark – Pop Müziğine Katkı Ödülü

Davut Güloğlu – Yılın Pop Müziği Sanatçısı

Nez – Pop Müziğine Katkı Ödülü

Çağla Şimşek – Yılın Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu

Recep Usta – Yılın Çıkış Yapan Erkek Oyuncusu

Ayten Uncuoğlu – Yaşam Boyu Onur Ödülü

Ece Mumay – Yılın Şarkısı (Peri)

Hakan Küfündür – Yılın Dj’i

Dilan Polat – Yılın Genç Kadın Girişimcisi

Nagihan Karadere – Yılın Girişimci İş Kadını

Pınar Soykan – Yılın Klibi (Zincir)

Şafak Tükle Uysal ile Seans Öncesi – Yılın Ekonomi Programı

 

 

 

 

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu