Müzikonair İrem Derici Konserinde Kavga Çıktı! | Müzikonair
MüzikMüzik Haber

İrem Derici Konserinde Kavga Çıktı!

Önceki akşam İstanbul Sultangazi'de düzenlenen İrem Derici konserinde iki grup arasında kavga çıktı. Emniyet güçlerinin biber gazı kullandığı kavga nedeniyle konser yarıda kaldı. İrem Derici konserin ardından açıklama yaptı.

Ünlü popçu İrem Derici önceki akşam Sultangazi’de bulunan bir alışveriş merkezinde sahne aldı. Konser esnasında iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü.

Kavga esnasında bazı kişiler demir bariyerleri yerinden çıkartarak, karşı taraftakilere fırlattı. Polis ekipleri, tarafları ayırmak için biber gazı kullandı. Olayda bir kişi hafif şekilde yaralanırken, arbede sırasında bayılanların olduğu belirtildi.

‘Konser Korkunç Bir Hal Aldı’

Sahneden kavgayı gören İrem Derici, “Yapmayın çocuklar” şeklinde kavga eden grubu uyardı. Kavganın uzaması üzerine İrem Derici’nin sahneden indiği ve konserin yarıda kaldığı öğrenildi. Ünlü şarkıcı, yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı. Derici, “Çok çok üzgünüm. Bu kadar büyülü bir enerjiyle başlayan, inanılmaz geçen bir konser, iki grubun birbirine girmesiyle korkunç bir hal aldı. En az Sultangazi halkı da benim kadar üzgün ve olanlardan bir haber. Tek dileğim herkesin sağ salim evine ulaşmış olması. En yakın zamanda canım ciğerim Sultangazim ile tekrar bi araya gelmek için gün sayıyorum. Lütfen kendinize dikkat edin” dedi.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu