MüzikMüzik HaberVitrin

Derya Bedavacı: Hor Görülen Arabesk Vazgeçilmez Oldu

Arabesk müziğin güçlü ismi Derya Bedavacı, arabesk müzik ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Arabesk müziğin güçlü ismi Derya Bedavacı, arabesk müzik ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. ‘Baştan Sona Arabesk’ konseptiyle sahneye çıkan Bedavacı, “Bir dönemin ötelenen, hor görülen müziği arabesk, özellikle son yıllarda yine vazgeçilmez oldu” dedi.

Ataşehir’de bir mekanda sahne alan Bedavacı, ‘Baştan Sona Arabesk’ formatıyla dinleyenlerine Müslüm Gürses, Orhan Gencebay ve Ferdi Tayfur’dan eserler sundu. Dinleyenlerin coşkulu alkışları üzerine, “Bir dönemin ötelenen, hor görülen müziği arabesk, son yıllarda yine aynı kişilerin vazgeçilmezi oldu. Bunu hep birlikte başardık” dedi.

Reklam

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı.

Bu sitedeki haberleri okuyabilmeniz için reklam engelleyicinizi durdurmanız gerekmektedir. Size söz veriyoruz. Çok fazla reklam göstermeyeceğiz.