Müzikonair 2021 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde Sahne Alacak İsimler Belirlendi | Müzikonair
MüzikMüzik Haber

2021 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde Sahne Alacak İsimler Belirlendi

2021 MTV Avrupa Müzik Ödülleri line up’ına Ed Sheeran, Imagine Dragons, Griff ve Girl in Red’in eklendiği açıklandı.

2021 MTV Avrupa Müzik Ödülleri line up’ına Ed Sheeran, Imagine Dragons, Griff ve Girl in Red’in eklendiği açıklandı. Global çapta düzenlenecek MTV Avrupa Müzik Ödülleri töreni, 14 Kasım Pazar akşamı 180 ülkedeki MTV kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

Ed Sheeran 5 Dalda Aday

Grammy ödüllü global superstar Ed Sheeran, müzik listelerinde bir numara olaran dördüncü stüdyo albümünün ardından üçüncü kez Avrupa Müzik Ödülleri sahnesinde olacak. Sheeran, ‘‘En İyi Sanatçı’’ ve ‘En İyi Pop Müzik Sanatçısı’’ başta olmak üzere 2021 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde beş farklı kategoride aday gösterildi.

CORRECTS NAME OF BAND MEMBER AT LEFT TO DANIEL PLATZMAN INSTEAD OF BRITTANY TOLMAN This June 20 2017 photo shows members of Imagine Dragons from left Daniel Platzman Wayne Sermon Dan Reynolds and Ben McKee in New York Photo by Amy SussmanInvisionAP
Imagine Dragons İki Dalda Aday

Best-seller albümlere imza atan rock grubu Imagine Dragons, 2021’in ilk çeyreğinde piyasaya sürdüğü beşinci albümleri Mercury-Act 1’ın hemen ardından Avrupa Müzik Ödülleri’nde sahnelere geri dönüyor. Imagine Dragons, törende Grammy adaylığı olan rapçi ve sanatçı J.I.D. ile yeni singleları ‘’Enemy’’yi seslendirecekler. 2013 senesinde MTV Avrupa Müzik Ödülleri kapsamında Amsterdam’da sahne alan grup, bu sene ‘’En İyi Rock’’ ve ‘’En İyi Grup’’ dallarında aday gösterildi.

YUNGBLUD Line Up’ta

Multi-instrumentalist, şarkıcı, söz yazarı ve aynı zamanda 2020 Avrupa Müzik Ödülleri ‘’En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı’’ ödüllü YUNGBLUD, geçen sene olduğu gibi bu sene de line up’ta yer alarak son single’ı ‘Fleabag’i seslendirecek. YUNGBLUD, bu yıl ‘En İyi Alternatif Müzik Artisti’ dalında aday gösterildi.

Yükselen yıldız İngiliz Griff, ilk mixtape’i ‘’One Foot in Front of the Other’’ı çıkardığından beri ilk defa Avrupa Müzik Ödülleri’nde seslendirecek. Griff, ayrıca ‘’En İyi Çıkış Yapan Sanatçı’’ ve ‘’En Yeni Sanatçı’’ dallarında aday gösterildi.

Girl in Red Sahne Alacak

Norveçli indie-pop müzik sanatçısı ve MTV En İyi Çıkış Yapan Artist ödüllü Girl in Red, uluslararası listelerde yer alan hit albümü ‘’Serotonin’’deki If I could make it go quiet şarkısını seslendirerek Avrupa Müzik Ödülleri’ndeki ilk performansını sergileyecek. ‘En İyi Çıkış Yapan Şarkıcı’ ve ‘’En İyi Video Klip’’ dallarında adaylığı olan Girl in Red, bugüne kadar 1.6 milyar streaminge ulaştı.

Performans akışında olduğu daha önce duyurulan sanatçılar arasında Maluma, Måneskin,Kim Petras yer alırken sunucular arasında ise Saweetie ve World Stage’in parlayan yıldızı OneRepublic yer alıyor.

2021 MTV Avrupa Müzik Ödülleri aday listesinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

2021 MTV Avrupa Müzik Ödülleri, Macaristan’da Papp László Budapest Sportaréna’da 14 Kasım Pazar günü saat 21:00’de (Orta Avrupa Saati), 180 ülkedeki MTV kanallarında canlı olarak yayınlanacak.

Oylama bugünden itibaren mtvema.com sitesinde 10 Kasım 23:59’a  (Orta Avrupa Saati) kadar açık olacak.

2021 MTV Avrupa Müzik Ödülleri Hakkında:

2021 MTV Avrupa Müzik Ödülleri, 14 Kasım’da “ALL for ALL” isimli törenle dünya çapında yayınlanacak. Dünyanın dört bir yanından en başarılı sanatçıları kutlayan, yılın en büyük küresel müzik ödüllerinden biri olan MTV EMAs, müzik tutkunlarına MTV’nin 180 ülkede yayınlanacak olan küresel ağında, benzersiz ve profesyonel bir deneyim sunacak. Facebook, Twitter, TikTok ve Instagram’da hesaplarınızdan @MTVEMA’yı takip ederek ve #MTVEMA etiketini kullanarak sizde sohbete katılabilirsiniz. Tören, Bruce Gillmer ve Richard Godfrey Yürütücü Yapımcıları ile Debbie Phillips ve Chloe Mason Yapımcıları tarafından gerçekleşecek.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu